X
Actueel
Crisiscentrum voor levensvragen

Crisiscentrum voor levensvragen

Begeleiding bij levensvragen tijdens de coronapandemie in Limburg

Andere tijden op dit moment, het coronavirus ontwricht niet alleen de economie, het brengt bij veel mensen ook levensvragen en zorgen met zich mee. Door angst dat men ziek wordt, het isolement en de eenzaamheid die dat met zich meebrengt, of herinneringen aan de oorlog.

Levensvragen raken de betekenis van het bestaan, de zin van het leven. Het zijn vragen die kunnen opspelen wanneer iemand te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in het leven.

De Centra voor Levensvragen in Limburg bieden in verband hiermee de mogelijkheid voor een persoonlijk telefonisch (beeld) gesprek. Via de telefoon kan een cliënt/naaste/familie/nabestaande in contact komen met één van onze geestelijk verzorgers. Zij zijn specialisten in begeleiding en ondersteuning bij levensvragen in de laatste levensfase, bij verlies en rouw, bij eenzaamheid.

Speciaal crisisnummer

Voor levensvragen die zich aandienen bij deze uitbraak van COVID-19 hebben de Centra voor levensvragen in Limburg een speciaal gezamenlijk crisisnummer in gebruik genomen.

088-4598110

Als zorgprofessional kunt u dit telefoonnummer doorgeven aan de cliënt/naaste/nabestaande. Het is ook mogelijk dat u zelf belt en het telefoonnummer van de cliënt die gebeld wenst te worden, doorgeeft.

Bereikbaarheid: maandag-vrijdag 08.00-23.00 uur en in het weekend van 08.00-18.00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze gesprekken.

 

Zie/luister:

 

 


Theme picker