X
 • Kennismaking Proeven aan zingeving

  Kennismaking "Proeven aan zingeving"

  We starten weer voorzichtig op! De Netwerken Palliatieve Zorg Noord en Midden Limburg bieden dit najaar kosteloos kennismakingsbijeenkomsten "Zingeving en Spiritualiteit" aan.

  €0,00

   
 • Thanatopraxie

  Thanatopraxie

  Het Netwerk Palliatieve Zorg van Noord-Limburg nodigt u uit voor het bijwonen van een informatiebijeenkomst over thanatopraxie.

  €15,00

   
 • Filmavond Netwerk Palliatieve Zorg Maastricht Heuvelland

  Filmavond Netwerk Palliatieve Zorg Maastricht-Heuvelland

  In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve zorg (IDPZ) organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Maastricht-Heuvelland, in samenwerking met  Lumière Cinema, geregeld een activiteit met als doel de palliatieve zorg onder de aandacht te brengen bij een breed publiek (burgers, zorgvragers en zorgverleners).
  Dit najaar wordt op donderdagavond  15 oktober 2020 de documentaire ‘Wei’ vertoont met aansluitend de gelegenheid tot discussie en/of  het stellen van vragen aan de maker van de documentaire. Inschrijving is alleen mogelijk voor genodigden!   

  €0,00

   
 • Workshop STEM basis Noord en Midden Limburg

  Workshop STEM basis Noord- en Midden Limburg

  We starten weer voorzichtig op! De Netwerken Noord- en Midden-Limburg bieden dit najaar nog gezamenlijk een scholingscyclus STEM (STerven op je Eigen Manier) aan: basis én verdieping. 

  €37,50

   
 • Basistraining Zingeving

  Basistraining "Zingeving"

  We starten weer voorzichtig op! De Netwerken Palliatieve Zorg Noord en Midden Limburg bieden gezamenlijk vanaf het najaar, in navolging van de leergangen van Roel Hekking, basistrainingen zingeving aan

  €25,00

   
 • Communicatiescholing STEM verdieping najaar 2020

  Communicatiescholing STEM verdieping najaar 2020

  We starten weer voorzichtig op! De Netwerken Noord- en Midden-Limburg bieden in 2020 gezamenlijk een scholingscyclus STEM (STerven op je Eigen Manier) aan: basis en verdieping.
   

  €97,50